Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 14:50 - Дамски спортни обувки
Автор: joy88 Категория: Други   
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове:
0



  Всяка, уважаваща себе си жена, държи на външния си вид и се стреми да поддържа перфектна форма. За красив външен вид не само дрехите имат значение. За красивото тяло помагат не само диетите, но и спорта. Незвисимо дали спортувате с тази цел или просто за здраве, винаги трябва да носите подходящите спортни обувки. Взависимост от спорта, обувките са от голямо значение. Те трябва да са подходящите, за да се избегнат травми или други неприятни ситуации.

 Ако бягате сутрин или вечер, без значение дали навън или в спортна зала, дамските спортни обувки трябва да здрави и много стабилни. Ако имате нисък свод, ви трябват маратонки с твърди пети и които да са подсилени при свода за по- голяма опора. Подметките трябва да са с дебели грайфери, ако тичате по неравни и каменсти терени или изкачвате планински наклони.

 Ако ходите редовно на фитнес, взависимост от тренировките, можете да носите различни видове дамски спортни обувки. Ако тренировката не изисква големи натоварвания и тежести, обувките може да са с тънки подметки. Но ако тренирате интензивно и вдигате тежести, тогава трябва да изберете обувки, чиито подметки да са повдигнати при петата, за да ви осигуряват нужната стабилност.

 Ако спортът ви е свързан с игрище, спортните обувки задължително трябва да имат подметки с шипове. Целта на тези обувки е да осугирят по- голяма устойчивост при резки движения.

 Ако харесвате тенис и сте решили да се занимавате с този спорт, трябва да имате подходящите дамски спортни обувки. Те са леки и са до глезена, а подметките им са тънки и гладки.

 За любителките на волейбола обувките са с леки също, а подметките им са гумени, за да предотвратят хлъзгане по терена.

 При баскетбола нещата стоят по малко по- различен начин. Обувките тук са високи, за да предпазват глезените, а подметките им са гумени и със специална система, абсорбираща вибрациите при високите скокове за идеално сцепление със земята или по- точно с настилката. 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: joy88
Категория: Други
Прочетен: 14787
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930